Vi söker två personer till STEKO Redovisningsbyrå AB och dess kunder.

Till en av våra kunder söker vi en redovisningsekonom

Tillsammans med en av våra konsulter ska ni hantera den löpande ekonomiska förvaltningen i bolaget. Arbetsuppgifter är löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, lönehantering, betalningar, arbetsgivar- och momsdeklarationer, rapportering till SCB etc och rapportering till företagsledningen.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Till STEKO Redovisningsbyrå söker vi en Redovisningskonsult.

Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består av att hantera och leda redovisningsuppdrag, såsom löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden, en förmåga att se dennes behov och du bidrar därmed i din roll som konsult till utveckling av kundens affär. Som person är du utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och är öppen för nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer.

Vi arbetar med att förenkla och förbättra för våra kunder. Vi är öppna för vad teknikens möjligheter ger oss och arbetar ofta med delade uppdrag där kunden sköter delar av arbetet och vi tar vid där vi kan tillföra våra uppskattade tjänster.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan på info@steko.se senast 2016-10-31

Tjänsterna kan tillsättas löpande under rekryteringstiden.

Tjänsternas placering är vid kontoret på Energigatan 9 i Kungsbacka